Odense Kommune - Erhvervskontakten

Kom til Nytårskur 2018!


Dato og tid

Torsdag d. 18. januar 2018 kl. 16:00 til 18:00

Tilmeldingsfrist

Torsdag d. 18. januar 2018 kl. 08:00

Sted

Odeon
Odeons Kvarter 1
5000 Odense C
Denmark

Arrangør

Odense Kommune - Chefkonsulent Thomas Mølgaard
+45 51144027
thmga@odense.dk
Traditionen tro inviterer Odense Kommune det lokale erhvervsliv, foreninger, kulturliv, uddannelsessteder og andre institutioner til nytårskur.

Med nytårskuren markerer vi overgangen til 2018 – og at Odenses transformation er i fuld gang.

Nytårskuren finder sted torsdag den 18. januar kl. 16-18 i Odenses nye kultur- og konferencehus ODEON, Odeons Kvarter 1, 5000 Odense C.

Byer, regioner og lande er i stigende grad i konkurrence – ikke mindst når det handler om at sikre lokale virksomheder adgang til kvalificeret arbejdskraft.

Det stiller os som by overfor flere spændende udfordringer: Hvordan sikrer vi bedst, at erhvervslivet i Odense og på resten af Fyn har adgang til kvalificeret arbejdskraft, ikke mindst faglig arbejdskraft? Hvordan bliver vi bedre til at bruge velfærd og byudvikling aktivt som konkurrenceparameter? Hvordan arbejder vi tættere sammen som by, investorer og erhvervsliv i den internationale konkurrence?

Derfor tager vi hul på det nye år ved at invitere en række personligheder til at tale og give nogle perspektiver på fremtidens muligheder.

På nytårskuren kan du høre:

  • Oplæg fra Niall McEntegart, Facebooks chef for datacentre i Europa 
  • Børne- og Socialminister Mai Mercado (K) i samtale med medlem af Folketinget Trine Bramsen (S) samt de lokale erhvervsfolk: adm. direktør i Umbraco Niels Hartvig, adm. direktør for MIRThomas Visti og Kim Weckstrøm Jensen, adm. Direktør Le Klint
  • Oplæg fra Merete Eldrup, adm. direktør for TV2

Traditionen tro vil der også være en hilsen fra Tinderbox og Thinkers50 Europe, noget til ganen og en masse inspiration til det nye år.

Jeg glæder mig til at se dig til årets nytårskur.

Du er velkommen til at blive og netværke efter kl. 18.

Med venlig hilsen
Peter Rahbæk Juel
Borgmester 

Find vej til arrangementet

Kontaktinformationer til arrangør

Odense Kommune - Chefkonsulent Thomas Mølgaard
+45 51144027
thmga@odense.dk